FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOP

Att satsa på sina medarbetares hälsa och välmående är lika med att satsa på sitt företag på ett strategiskt och smart sätt.

Välmående medarbetare ger välmående företag. Låt oss börja vår resa tillsammans.

Föreläsningar & Workshop

Motivation i vardagen

Oya Hanzén inspirerar och guidar dig i hur du hittar tiden och motivationen till träning och hur rätt inställning enkelt gör detta till en del av din vardag. Oya delar med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips för att du på bästa sätt ska hålla kontinuiteten i din träning över tid.
Vid önskemål kan föreläsningen kombineras med ett eller flera träningspass innehållande bland annat löpteknik och löpning i grupp.

Maila HÄR för offert

Oya Hanzén samarbetar med flera aktörer inom hälsa, välmående och träning och skräddarsyr gärna innehållet på föreläsningar/workshops och gemensamma träningar så att det passar bäst för just dina medarbetare.

Ge dina medarbetare något alldeles extra.

SELFLOVE & POWER 🧘🏼‍♀️🏃‍♀️✨

Isabelle Rosberg, tidigare golfproffs, coach inom mental träning och målbildsträning och även yogainstruktör sedan 20 år tillbaka.

Oya Hanzén, Inspiratör inom löpning, utbildad och certifierad löpcoach med ett holistiskt synsätt på träning och hälsa som har gjort en resa från powerwalks till en hel fjällmaraton med passionen, hållbarheten och glädjen i fokus.

Vi guidar er i allt från mjuk och välgörande yoga till målbildsträning, motivationsföreläsning inom träning, löpteknik och intervaller som ALLA kan vara med på.

Tid: 2,5 timmar till heldag beroende på upplägg