FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOP

Att satsa på sina medarbetares hälsa och välmående är lika med att satsa på sitt företag på ett strategiskt och smart sätt.

Välmående medarbetare ger välmående företag. Låt oss börja vår resa tillsammans.

Föreläsningar & Workshop

Motivation i vardagen

Oya Hanzén inspirerar och guidar dig i hur du hittar tiden och motivationen till träning och hur rätt inställning enkelt gör detta till en del av din vardag. Oya delar med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips för att du på bästa sätt ska hålla kontinuiteten i din träning över tid.
Vid önskemål kan föreläsningen kombineras med ett eller flera träningspass innehållande bland annat löpteknik och löpning i grupp.

Maila HÄR för offert

Oya Hanzén samarbetar med flera aktörer inom hälsa, välmående och träning och skräddarsyr gärna innehållet på föreläsningar/workshops och gemensamma träningar så att det passar bäst för just dina medarbetare.

ÅTERHÄMTNING – ENERGIBALANS

Oya berättar om ”Energihjulet” och olika friskfaktorer som kan skapa energibalans i din vardag och ge dig och dina medarbetare bättre förutsättningar för ett hållbart liv.

Ett sätt att tänka på återhämtning är att se vilka källor man hämtar sin energi ifrån. Denna föreläsning/workshop är levande och dynamisk med en rad olika frågeställningar som åhörarna får diskutera i smågrupper. Frågor gällande återhämtning, värdefull fritid, och motivation belyses bland annat. Oya delar med sig av olika verktyg för stresshantering och även nedvarvningsrutiner och går även vidare in på olika sätt som kan inspirera deltagarna till självledarskap och eget ansvar utifrån den livssituation man har.

Oya avslutar föreläsningen med en medveten och närvarande andningsövning.

Denna föreläsning/workshop går med fördel att kombinera med läkande och återhämtande Restorative yoga som Oya är utbildad inom och guidar dig i.

Tid: 90 minuter till heldag beroende på upplägg

Maila HÄR för offert

SELFLOVE & POWER 🧘🏼‍♀️🏃‍♀️✨

Isabelle Rosberg, tidigare golfproffs, coach inom mental träning och målbildsträning och även yogainstruktör sedan 20 år tillbaka.

Oya Hanzén, Inspiratör inom löpning, utbildad och certifierad löpcoach med ett holistiskt synsätt på träning och hälsa som har gjort en resa från powerwalks till en hel fjällmaraton med passionen, hållbarheten och glädjen i fokus.

Vi guidar er i allt från mjuk och välgörande yoga till målbildsträning, motivationsföreläsning inom träning, löpteknik och intervaller som ALLA kan vara med på.

Tid: 2,5 timmar till heldag beroende på upplägg

Maila HÄR för offert