FÖRETAGSLÖPNING och GRUPPTRÄNING – FÖR MÅLMEDVETNA FÖRETAG

Att satsa på sina medarbetares hälsa och välmående är lika med att satsa på sitt företag på ett strategiskt och smart sätt.

Välmående medarbetare ger välmående företag. Låt oss börja vår resa tillsammans.

Ta med kollegorna ut å ha kul
3 olika nivåer
45-60 minuter

Nybörjargrupp

Företagslöpning i grupp utomhus. Detta är en löpargrupp för de som vill börja från början, som har ingen eller väldigt lite erfarenhet av löpning innan. Här varierar vi mellan snabb gång, jogg och styrka. Vi springer på flackt underlag, asfalt, grus eller lättare stigar i skogen. Löpteknik och löpning utifrån sin egen nivå. Träningsglädje och gemenskap står i fokus.

Tid: 45-60 min per gång.
Minst 6 ggr och minst 8 personer anmälda

Fortsättningsgrupp

Företagslöpning i grupp utomhus. Detta är en löpargrupp för de som vill ta nästa steg från nybörjargruppen eller som redan har lite vana av löpning innan. Här varierar vi mellan jogg i olika tempon och styrka. Vi springer på flackt underlag, asfalt, grus eller lättare till medelsvåra stigar i skogen. Löpteknik och löpning utifrån sin egen nivå.
Träningsglädje och gemenskap står i fokus här.

Tid: 45-60 min per gång.
Minst 6 ggr och minst 8 personer anmälda

Mixad grupp

Företagslöpning i grupp utomhus. Detta är en löpargrupp för de medarbetare som är mixade i sin erfarenhet av löpning. Här fokuserar vi på att utvecklas från där just DU står. Vi varierar mellan snabb gång, jogging i olika tempon och styrka. Vi springer på flackt underlag, asfalt, grus eller lättare till medelsvåra stigar i skogen.
Löpteknik och löpning utifrån sin egen nivå samt träningsglädje och gemenskap står i fokus.

Tid: 45-60 min per gång.
Minst 6 ggr och minst 8 personer anmälda

Gruppträning med varierat innehåll, ett upplägg som passar alla

Syfte:

Teambuilding & träningsglädje 

Innehåll:

Oya coachar gruppen i allt från funktionell cirkelträning, rörlighet, återhämtande yoga till cirkelträning med vikter och löpteknik/löppass. Hon anpassar innehållet och intensiteten på passet efter gruppen.

Restorative yoga & mindfulness

Syfte: Att få en lugn, återhämtande stund efter en intensiv dag, går även att börja dagen med detta eller som ett break mitt på dagen. Restorative yoga är en slags aktiv avslappning för att kunna starta om vårt nervsystem. Denna yogaform kallas hjärt- och hjärnyoga. Här låter du din kropp läka i långa, stilla positioner. 

Under tiden vi restorative yogar aktiverar vi det parasympatiska nervsystemet som utsöndrar ett slags livskraftshormon och andra må-bra-hormoner i kroppen. Det parasympatiska nervsystemet står för lugn & ro, som gör att vi sover gott, att matsmältningen håller igång och att vår kropp återhämtar sig. På djupet.

Innehåll:

Oya guidar gruppen och anpassar innehållet efter gruppen. Andningsövningar, Restorative Yoga och mindfulness är formatet.