INTRESSERAD AV

MINA LÖPARGRUPPER OCH TRÄNINGSSCHEMAN?

Jag individanpassar ditt löpträningschema, allt från ett ”komma-igång-schema” till löpträning inför en hel maraton. Enskilda PT-timmar går också att boka med eller utan träningsschema.

Jag gör även ”aktivitetsscheman” om du utöver din löpträning styrketränar och/eller utför annan träning som du vill ha schema på med fokus på – hur ofta, vilken intensitet, när vila mm. Allt för en så hållbar och skadefri livsstil som möjligt.

Jag har löptränat i över 20 år och hållt mig skadefri, jag förspråkar en hållbar och aktiv livvstil med mycket glädje i fokus.

Du kan boka konsultationstimmar med mig per telefon/timme i dessa ämnen:

Hållbar träning, Träna motiverad året runt och Balansen mellan aktivitet/vila/uppbyggnad och återhämtning.

Det ingår avstämningar/uppföljningar via mail till alla mina individanpassade löpträningsscheman. Det ingår även revidering av schemat om det skulle uppstå längre sjukfrånvaro eller liknade. Finns behov går det även att boka på samtal via telefon. 

Enskilda pass med löpteknik eller backträning i fokus går också bra att boka. Plats: Norrköping.

Jag arbetar som professionell influencer via mitt instagramkonto @runzpire vilket innebär att jag markndsför och bygger varumärken samt visar upp företagsprodukter mot betalning via min kanal. Hör av dig till mig för aktuell prislista och om du vill veta mer!

Hur: Alla förfrågningar görs till mig på runzpire.se eller till oya@runzpire.se

Fysiska löpargrupper i Norrköping – maila för aktuella tillfällen till oya@runzpire.se

NYHET – Nu kan du boka digital löpcoaching med mig här: coachingbyrunzpire.se

Nu kör vi!!