INTRESSERAD AV

MINA LÖPARGRUPPER OCH TRÄNINGSSCHEMAN?

Jag älskar löpning i alla former. Att springa kan både vara utmanande och tufft, men också väldigt kul och utvecklande!

När du anmäler dig till en av mina löpargrupper eller löptränar med ett individanpassat träningsschema ifrån mig så blir träningen mer peppande, rolig och det blir enklare att nå dina träningsmål. Mitt mål som löpcoach är att inspirera och motivera människor till en mer aktiv och hållbar livsstil.

Jag individanpassar ditt löpträningschema, allt från ett ”komma-igång-schema” till löpträning inför en hel maraton. Enskilda PT-timmar går också att boka med eller utan träningsschema.

Jag har löptränat i över 20 år och hållt mig skadefri, jag förspråkar en hållbar och aktiv livvstil med mycket glädje i fokus.

Det ingår avstämningar/uppföljningar via mail till alla mina individanpassade löpträningsscheman. Det ingår även revidering av schemat om det skulle uppstå längre sjukfrånvaro eller liknade. Finns behov går det även att boka på samtal via telefon. 

Individuella pass eller duo-pass med löpteknik och/eller löpning i fokus är några av mina vanligaste uppdrag. 

Jag arbetar som professionell influencer via mitt instagramkonto @runzpire vilket innebär att jag markndsför och bygger varumärken samt visar upp företagsprodukter mot betalning via min kanal. Hör av dig till mig för aktuell prislista och om du vill veta mer!

För att boka mina tjänster maila mig på: oya@runzpire.se

NYHET – Nu kan du boka digital löpcoaching med mig här: coachingbyrunzpire.se

Nu kör vi!